Arkiv för kategorin ‘Sajttips’

Sajttips för sista minuten julshoppare!

Om du, liksom jag ofta har/har haft, svårt att komma på vad du skall handla i julklapp till dina släktingar och vänner så har jag ett tips på webbsidan för dig.

Sidan Hittajulklappar.nu hjälper dig med förslag på vad du kan köpa för julklappar till dina nära och kära på ett mycket enkelt och smidigt sätt. Genom att ge sidan lite detaljer som t.ex. vem som julklappen är till, mottagarens ålder, pris och vilken typ av present det skall vara. Tryck på ”Sök” och vips så får du upp en lista på skoj, och i vissa fall annorlunda, julklappstips för personen du angett informationen för.

En liten detalj som de missat att nämna är  dock att man får olika resultat varje gång man söker. Så om du inte tycker om förslagen du får första gången så ta bara och tryck på ”Sök” igen så får du ett gäng nya förslag på julklappar du kan inhandla.

Jag saknar att inte kunna få fram en längre lista över förslag istället för att behöva trycka på ”sök” om och om igen för att få fler julklappstips, men det kanske kan förbättras i en framtida uppdatering av sidan.

Försök bara att inte vänta till sista minuten ifall det är så att du tänker beställa via nätet för det brukar kunna bli svårt att få grejerna i tid ju närmare jul man kommer…

Själv har jag faktiskt varit ganska duktig med julklappsshoppandet än så länge och har handlat till hela familjen än så länge. Skall bara hitta nåt mer åt Sabina nu…

Små spel för när du har tråkigt…

Hittade en skoj sida med massor av olika spel av alla dess slag.

På sidan kan man hitta massor med roliga spel om allt möjligt: kortspel, brädspel, gamla tv-spelsklassiker och remakes av gamla bärbara Nintendo-spel.

Här har ni några exempel på spel som jag gillade:

De må inte vara lika skoj som de tv-spel man är van vid, men de räcker gott och väl till för att ta bort tristessen en stund när man har dödtid över och inte vet vad man skall göra.