Arkiv för september, 2008

13 månaders Xbox Live för halva priset!

Ni som vill ha billigt Xbox Live-abonnemang borde kolla in denna adress: http://www.papyflo77.com/.
Killen säljer 13-månaders Live-abonnemang för 315:- (enligt nuvarande eurokurs), normalpriset ligger på runt 400-600 kronor. Betalar du online per månad med kreditkort så går det på 65:- i månaden.

Det låter skumt, men han håller priset nere då han endast mailar ut koderna som står på korten istället för att skicka ut själva korten. Dessutom är han ensam och bedriver det hela hemifrån, så han slipper betalar anställda och betala för butikslokal och behöver då inte tjäna så mycket per kod han säljer.

Personligen har jag hittills beställt av honom två gånger och har fått koden mailad inom ett par timmar och allt har funkat precis som utlovat.

Uppdatering:

Numera så verkar Microsoft ha börjat låsa koderna för Live till olika regioner, och dessutom så var det länge sen jag använde denna sida så jag vågar inte gå i god för den längre. Testa på egen risk!

Händelselöst på bloggen? Nej, inte det minsta…

Det nya utseendet under framtagning...

Det nya utseendet under framtagning...

Det kanske sett lite händelselöst ut för er användare på min blogg den senaste tiden, men det är bara för att jag jobbat mycket på sidan bakom kulisserna.

Bland annat så håller jag på att ta fram ett helt nytt utseende på själva sidan och lägger till en hel del nya funktioner, som ni kanske inte kommer se mycket av då det mesta är i bakgrunden för att göra det lättare att blogga.

Jag håller även på att ta fram en mer avancerad tv-spelslista som hanterar betydligt mer information och tillåter sökning bland titlarna i listan, och eventuellt även kommentarer på varje speltitel.

Tyvärr är det en del jobb kvar så ni lär inte se nått mer på en vecka eller två…