Arkiv för januari, 2009

Helgrapport…

I helgen så tog vi det hyfsat lugnt.

På lördagen så släpade jag och Sabina över hela Rock Band-kitet till mina föräldrar då morsan var sugen på att se hur det såg ut. Brorsan var över han också med sin GH3-gitarr så vi hade en bas också. Dock så fick vi inget komplett band då morsan inte var så sugen på att sjunga ;)

Men det var jädrigt kul att spela flera på en gång, jag på gitarr och Sabina och Tobbe som turades om med bas och trummor. Sabina vågade sig på att sjunga lite och jag fick till och med mamma att sjunga en låt :D

Spelade även lite på söndagen och satt och kollade upp lite info om Rock Band 2…
Ettan är riktigt skoj och tvåan verkar mycket förbättrad och ha en riktigt bra låtlista, så nu har jag beställt det med då jag inte kunde hålla mig.

Förvänta er mer skriverier om Rock Band i framtiden ;)

Hänt i veckan…. eller i alla fall helgen

Jaha, vad har jag haft för mig sedan jag skrev sist? Spelat, jobbat och kollat på film mest.

I julas så köpte jag Rock Band till 360:n med alla instrument. Skitkul spel med en massa bra musik. Själv har jag inte spelat alla instrumenten ännu då Sabina lagt beslag på trummorna och jag passar på att träna upp mig lite med gitarren. Jag ska kunna spela på normal istället för easy… är det tänkt. Men det kommer ta ett tag. Micken har vi inte ens petat på då båda har för ont i halsen för att kunna sjunga för tillfället.

Sen har jag också köpt det senaste Spider-man spelet till 360:n, Spider-man: Web of Shadows.
Skitkul spel enligt mig. Roligare än alla spelen baserade på filmerna, även om man spelar det på nästan samma sätt, men inte riktigt lika skoj som Ultimate Spider-man som kom för ett par år sen. Men det är nära. Spelet uppskattas nog mest ifall man är en trogen läsare av serietidningen, som jag, då det är mycket referenser till de gamla serierna och många andra figurer som de flesta som bara sett filmerna inte känner till. Riktigt skoj är det i alla fall.

Så jag har dessa två spel jag spelar just nu samt att jag försöker spela lite gamla spel som jag av olika anledningar lagt på hyllan. Förra veckan klarade jag bland annat ut Stranglehold och The Bourne Conspiracy som jag lagt åt sidan för att spela annat då det  begav sig.

I helgen så jobbade jag en hel del med layouten på brorsans nya sida och det börjar gå åt rätt håll i alla fall. Några konstiga fel som jag inte verkar hitta på dock, men i värsta fall så får jag ta och posta på nåt layout-forum och be dem kolla det åt mig.

Sen har Sabina och jag precis hunnit se de två sista filmerna i Wallander-serien igår. Vi började kika på dem runt nyår när vi var förkylda och det passade att ligga i soffan och ta det lugnt framför tv:n.

Dags att skriva lite kanske…

Nu var det väldigt, väldigt längesen jag skrev nåt här på bloggen… fy på mig!

Jo, jag har klarat ut storyn i Fable 2, som jag skrev om senast, och det är bra. Så bra att jag fortsatt spela det även efter att jag klarat ut storyn. Det finns en hel del quests kvar att klara av och dessutom så har Lionhead (tillverkarna av spelet) nu släppt det första lilla tillägget ”Knothole Island” som är ett helt nytt område att utforska. Ett av de bästa spelen 2008, enligt mig i alla fall.

Sen har jag även jobbat vidare med bloggen, även om det inte syns. Det mesta är uppdateringar och uppgraderingar bakom kulisserna som ni inte märker av, men som gör mycket för mig. Självklart gick inte det heller felfritt och det tog ett tag att fixa… som vanligt.

Sen håller jag även på med en fotosida till vår och föräldrarnas katter. Förhoppningsvis blir den också färdig inom en snar framtid…

Sen har det ju varit lite annat också, såsom jul och nyår. Julen var helt ok och man fick lite fina presenter. Nyår var också skoj. God mat och besök från föräldrarna och till och med deras ena katt, Russell.

Tyvärr fick jag sedan en släng av influensa och har varit sjuk sen nyår, men  nu är jag nästan frisk.

I år skall jag försöka att skriva lite mer i bloggen, fixa färdigt en del annat jag påbörjat och hoppas på en bra fortsättning.

Tack och hej!