En svensk bland koalor och wallabys…

…eller kanske inte riktigt. Han lär väl kanske se nån medans han är där men de är inte som att han skall springa fritt bland dem eller nåt.
Idag så skall alltså min yngre bror Tobias åka till Australien och stanna där i ett år, är det tänkt. Där skall han bo i Melbourne hos sin flickvän Sam och förhoppningsvis ha det trevligt och skoj. Lär bli lite skillnad att bo i Melbourne än i Köping. För er som inte vet så har melbourne 3,9 miljoner (!) invånare mot Köpings 25 000. Fast man får också tänka på att Melbourne faktiskt är mer glesbefolkat än Stockholm då Stockholm har en befolkningstäthet på 3 321 invånare/km² och Melbourne bara 1 566 invånare/km².

Fast jag måste erkänna att det blir lite tråkigt när ens enda bror försvinner till andra sidan jordklotet bara så där. Kommer sakna våra spelkvällar ihop framför 360:n. Förhoppningsvis så kan vi köra lite mot varandra över Xbox Live medans han är där.

Hur som helst så önskar jag honom lycka till och hoppas han får ett trevligt äventyr och att han inte låter som Crocodile Dundee efter ett par veckor där borta ;)

1 kommentar till En svensk bland koalor och wallabys…

  1. Diane

    23 mars, 2010,
    kl. 13:34

    Hi Andreas, I like your write up about Melbourne. It is a lovely town, not to crowded and busy like Sydney and not too slow like Brisbane. It is wonderful at this time of year the weather is between 20 and 30 degrees with light breezes and mostly sunny. I think Tobias will like it here (well I hope he does). You will have to come over sometime, because now you have somewhere to stay as there are many of us who can provide accommodation. Then you can see Melbourne for yourself and we can take you to see the surf, kangaroos and koalas. I can imagine you will miss your brother, but we will all welcome him with open arms and treat him as one of our own. Take care Diane