Will be back shortly…

Hej allihop… eller hej på er som läser detta. Denna blogg är ganska död för tillfället då jag inte känner mig riktigt bekväm med varken formatet eller utseendet. Detta kommer dock att ändras inom kort.

Då det kommer sig så att min bror flyttat sin sida till en egen domän, The King of Slackers, och jag nu är ensam på min domän så kommer denna blogg inom kort att stängas ned. Istället kommer en ny blogg att öppnas under www.svalas.net i ett enklare format, som kanske inte är så ”bloggaktigt” men som jag känner mig mycket mer nöjd med. Detta kommer då att vara baserat på den nya WordPress 3 som nyligen släppts och som innehåller många nya funktioner som gör att jag kommer kunna göra saker som jag tidigare försökt mig på att hacka in i gamla versioner av WordPress till en viss del. Många nya spännande funktioner och en ny, mer anpassningsbar sida för mig. Får jag bara färdigt mitt nya tema och ordning på de nya funktionerna så kommer jag att låsa denna sida som ett slags arkiv och istället koncentera mig på den nya sidan.

Glad midsommar allihop!

Kommentarer är avstängda.