Custom omslag: ”Mitt Liv som hund”

mittlivsomhund-preview.jpg

Tanka ned högupplöst: 300 dpi RGB JPG

Här är ett omslag till Lasse Hallströms utmärkta film ”Mitt Liv som Hund”.

Omslaget är gjort för att passa den utgåva som följde med Expressen under sommaren 2006 och är helt och hållet skapad med hjälp av Adobes Indesign, Photoshop och Illustrator. Inga mallar eller nåt, utan allt är från scratch, förutom bilderna som jag försökt fixa till så gott det går.

2 kommentarer till Custom omslag: ”Mitt Liv som hund”

 1. Bert Pettersson

  23 april, 2009,
  kl. 18:21

  Mycket bra omslag till ”Mitt liv som hund” Sökte på andra covers sidor. Men det här var det bästa omslaget. Det finns inga covers till DVD skivan, eller har du det också?

 2. Andreas

  24 april, 2009,
  kl. 5:13

  Nej du, jag gjorde detta för de som köpte filmen med dagstidningen och bara fick en pappficka. Har man originalskivor så behövs inga labels ;)