Mina äventyr i landet Albion


Nu var det ett tag sedan jag skrev här på bloggen så jag tänkte skriva om mitt senast inhandlade spel till Xbox 360, Fable II.

Personligen tyckte jag att det första Fable var ett av de bästa spelen på gamla Xbox:en men det var lite mycket att hålla reda på och lite svårspelat i längden. Dock var det väldigt kul att spela och få se vilka val som påverkar vad.
Nu i Fable II så har de faktiskt lyckats väldigt bra med att åtgärda vissa av felen med ettan, men tyvärr har de även orsakat fel på saker som redan var bra i det första spelet. En av sakerna som har blivit sämre är magierna då man nu måste ladda upp dem om man vill kasta mer än level 1 istället för att kasta level 3 på en gång. En annan sak de strulat till är att man inte kan binda funktioner och magier till utvalda knappar som i ettan.

Hur som helst så har jag spelat spelet i ca en vecka nu av och till och måste säga att det är ett väldigt roligt spel och om man verkligen vill så kan man få ut väldigt myckat av spelet om men ger sig in i alla sidequests och utforskar världen ordentligt. Man kan gifta sig och skaffa familj, ha sex (med både män och kvinnor oavsett vad du själv är för kön), bli kändis/alkis/multimiljonär/magiker/sektledare/präst, nästan precis vad man vill.

Nu har jag väl ett par timmar kvar på spelet innan jag klarar storyn, men än så länge har jag haft väldigt skoj. Och efter att storyn är slut så kommer jag garanterat att fortsätta spela och leta efter nya sidequests.

Skriver mer när jag väl klarat storyn…

Kommentarer är avstängda.