Quake Arena Arcade

Quake Arena Arcade (mockup)YES! Äntligen kommer spelet jag har väntat på! Quake Arena Arcade är under utveckling till Xbox 360. Spelet är en portning av Quake 3 Arena till Xbox 360 och kommer släppas på Live Arcade.

Spelet utvecklas ad Id och PI Studios och jag hoppas verkligen att de kan släppa ifrån sig lite bilder snart…
Beroende på vad spelet får för begränsningar och innehåll så kan det här mycket väl vara det bästa spelet till Live Arcade. Man kan ju hoppas på att spelet går lika smidigt som Quake 3 Arena gjorde på gamla Sega Dreamcast.

Nu skall jag nog ta och spela lite Quake 3 Arena på Dreamcasten tills dess :D

(Bilden är ett montage gjort av mig och ingen äkta bild på omslaget)

1 kommentar till Quake Arena Arcade

  1. Tobias Hansson

    29 januari, 2008,
    kl. 10:46

    Hehe.. jag har wii med 65 spel.. och nej jag tror inte det är nästa gen maskin.. det är för mycket genomslagskraft för att det är så coola kontroller.. men annars så har wii samma grafik som första XboX och wii är ännu inte anpassad till stora platt tv… men jag älskar nintendo och härliga SMG samt zelda.. så utan det skulle wii inte vara så coolt… länge leve Wiii