Dags att skriva lite kanske…

Nu var det väldigt, väldigt längesen jag skrev nåt här på bloggen… fy på mig!

Jo, jag har klarat ut storyn i Fable 2, som jag skrev om senast, och det är bra. Så bra att jag fortsatt spela det även efter att jag klarat ut storyn. Det finns en hel del quests kvar att klara av och dessutom så har Lionhead (tillverkarna av spelet) nu släppt det första lilla tillägget ”Knothole Island” som är ett helt nytt område att utforska. Ett av de bästa spelen 2008, enligt mig i alla fall.

Sen har jag även jobbat vidare med bloggen, även om det inte syns. Det mesta är uppdateringar och uppgraderingar bakom kulisserna som ni inte märker av, men som gör mycket för mig. Självklart gick inte det heller felfritt och det tog ett tag att fixa… som vanligt.

Sen håller jag även på med en fotosida till vår och föräldrarnas katter. Förhoppningsvis blir den också färdig inom en snar framtid…

Sen har det ju varit lite annat också, såsom jul och nyår. Julen var helt ok och man fick lite fina presenter. Nyår var också skoj. God mat och besök från föräldrarna och till och med deras ena katt, Russell.

Tyvärr fick jag sedan en släng av influensa och har varit sjuk sen nyår, men  nu är jag nästan frisk.

I år skall jag försöka att skriva lite mer i bloggen, fixa färdigt en del annat jag påbörjat och hoppas på en bra fortsättning.

Tack och hej!

Kommentarer är avstängda.