Microsoft is EVIL!! EVIL I TELL YOU!

Jaha. Då var det dags… Igår så fick jag en trevlig liten present av min flickvän Sabina: Blue Dragon till Xbox 360! JIPPI! Öppnade fodralet och hittade 3 SKIVOR!! Spelet ligger faktiskt på hela 3st DVD! Men det är förståeligt då hela spelets dialog tydligen är inspelad på hela tre språk: Engelska, Japanska och Franska (självklart väljer man då att höra dem på japanska ;-) )
Ärligt talat så vet jag inte ett enda spel till 360 som ligger på fler än en skiva så det är lite imponerande.

Men vi skulle ju till Västerås och gå på Ikea med brorsan så spelandet fick vänta.

När vi sen kommer hem så sätter jag i spelet och är beredd på att bänka mig i soffan. Startar spelet, väljer japanska röster och introfilmen startar… sen hänger den sig efter ca 10 sekunder!! Fullt med röda små rutor över hela bilden!
Startar om Xboxen och den hänger sig under uppstart. Testar en tredje gång… ingen bild och tre röda blinkande lampor!!!
Det visar sig att min Xbox bestämt sig för att självdö och nu måste jag skicka iväg den till Microsofts reparationsavdelning. De påstår att man skall få tillbaks den inom 25-30 dagar, men jag tvivlar på att det kommer hända.
Har jag tur så blir jag kompenserad med nåt, men just nu känner jag mig bara besviken. Nu har jag ett sprillans nytt spel ligger där hemma som jag sett fram emot länge och som jag nu inte kan spela på flera veckor. Dessutom hade jag även förbokningar på ”Stranglehold” och ”Halo 3″ som jag skulle ha fått den här månaden, men de får jag avboka för jag kan ju inte ens testa om spelen funkar och det känns korkat att ha spel liggandes som jag inte kan spela.

2 kommentarer till Microsoft is EVIL!! EVIL I TELL YOU!

 1. Tobbe

  2 september, 2007,
  kl. 20:51

  BOFFA!!

 2. Andreas

  5 september, 2007,
  kl. 12:43

  BOFFA på dig själv :P