Helgrapport…

I helgen så tog vi det hyfsat lugnt.

På lördagen så släpade jag och Sabina över hela Rock Band-kitet till mina föräldrar då morsan var sugen på att se hur det såg ut. Brorsan var över han också med sin GH3-gitarr så vi hade en bas också. Dock så fick vi inget komplett band då morsan inte var så sugen på att sjunga ;)

Men det var jädrigt kul att spela flera på en gång, jag på gitarr och Sabina och Tobbe som turades om med bas och trummor. Sabina vågade sig på att sjunga lite och jag fick till och med mamma att sjunga en låt :D

Spelade även lite på söndagen och satt och kollade upp lite info om Rock Band 2…
Ettan är riktigt skoj och tvåan verkar mycket förbättrad och ha en riktigt bra låtlista, så nu har jag beställt det med då jag inte kunde hålla mig.

Förvänta er mer skriverier om Rock Band i framtiden ;)

Kommentarer är avstängda.