Flytt till ny server…

Då Spray mitt i allt måste sluta med sitt webbhotell där min domän och sida ligger så skulle allting flyttas över till ett nytt bolag som heter Ballou. Om man anmälde allt i id och följde instruktionerna så skulle allt gå smärtfritt… HA!

Sidan/domänen har varit nere i fyra dagar på grund av att de missat någon liten detalj. Inga meddelanden fick man om att flytten genomförts fast jag valde detta när jag skrev upp mig. Fel uppgifter till mailservrarna fick jag också så mailen funkade inte på tre dagar. Filerna på FTP:n ligger i en enda röra mot vad de gjorde hos Spray. Kontrollen jag hade över min sida hos Spray verkar inte finnas inom räckhåll då jag inte kan kontrollera utrymmesbegränsningar för mail och databas samt att jag inte kan skapa egna underdomäner automatiskt…

Visst, jag kan förstå att de hade stressigt men jag blev i alla fall utlovad att all funktionalitet som fanns på Spray skulle finnas här också… vi får se hur väl de sköter sig efter stressen för om det inte blir bättre så blir det byte på nytt.

Kommentarer är avstängda.