Tillökning i familjen…

Tidigt imorse, runt 04.20, så fick vi tillökning i vår lilla familj.

Nej, det är inget barn som kommit till världen om ni trodde det utan vi har hämtat hem en liten katt-tjej på 10 månader som heter Mimmi. Hon är av rasen sibirisk katt, precis som vår lilla katt-kille Edozei. Tyvärr hade hon lite problem med att komma överens med de övriga katterna hemma hos sin uppfödare så vi hoppas att hon skall få det bättre hos oss i sällskap av vår Edozei som verkligen skulle behöva en lekkamrat.

Hittills har dagen gått ganska hyfsat. Vi var mest oroliga för hur Edozei skulle behandla henne men det är än så länge mest hon som klappat till honom när han kommit för nära, vilket händer ganska ofta för han är väldigt nyfiken och springer efter henne nästan hela tiden. Men nu till kvällen har de kommit bra överens ändå och lugnat ned sig något.

Bilder kommer upp på sidan imorgon när vi orkat tömma kameran…

Kommentarer är avstängda.