Dag två med Mimmi

Idag är andra dagen med Mimmi som medlem i vår familj och dagen har varit hyfsat lugn.

Den mesta tiden har hon haft Edozei efter sig när hon utforskat så han har fått sig några örfilar idag med. Nu mot kvällen så låter han henne vara mer och mer ifred dock. Han tyckte mycket om Mimmis transportbur som hon kom i och sover i den med jämna mellanrum. Tyvärr har han varit så upptagen med att hålla koll på Mimmi att han inte hinner gosa med oss som han brukar så Sabina fick sova ensam igår kväll :-(

Mimmi har idag vågat utforska lite mer av lägenheten och har även hunnit krångla in sig under vår soffa, vilken vi trodde att vi gjort kattsäker… men icke då. Hon känner sig fortfarande inte så pass säker att hon kommer fram och kelar med oss, men idag får vi åtminstonde klappa henne där hon ligger. Favoritliggplatsen för tillfället är i alla fall uppe på kornischen i vardagsrummet dit Edozei inte kan följa efter då han blivit för tung. Han försökte ta sig upp på den i förra veckan och vände omedelbart om när han upptäckte hur mycket den svajade :-)

I stort sett så går allt sakta men säkert framåt och hon verkar bli mer och mer säker på sitt nya hem och familjemedlemmarna. Hoppas bara hon gör fler framsteg under veckan så skall jag försöka skriva mer till helgen.

Nu avslutar jag med lite bilder på Mimmi och Edozei.

1 kommentar till Dag två med Mimmi

  1. Pia

    20 april, 2009,
    kl. 10:00

    Åh vad skönt att höra att det går bra, nu vet jag var jag kan följa Mimmis vardag någonstans. Tack för att ni är så goa mot Mimmi.
    MVH Pia