Metal Gear Solid 4 is coming!!


Många är vi som väntat på upplösningen av Solid Snakes äventyr. Ända sedan Metal Gear Solid 2 har vi väntat, då Metal Gear Solid 3 var en prequel och handlade om Solid Snakes ”pappa”, Naked Snake (senare Big Boss).

Den 12 juni är det då dags och själv så har jag fixat ett paket åt mig bestående av en Playstation 3 (40 GB-modellen), spelet och ett stycke guide (som bara används i nödfall om man fastnar).

Maskinen och spelet fanns som en bundle till hyfsat pris på Webhallen så jag förbokade det där. Guiden däremot finns ingenstans i Sverige (ännu) men för att få ett bra pris så beställde jag den från Game i storbrittannien. Priset blev till och med lägre än jag gett för guiderna till de två tidigare spelen här i sverige.

Nu återstår bara att snabbspela mig igenom MGS3 för att vänja mig vid spelen igen :)

Kommentarer är avstängda.